QUÈ FA L´AMPA?Benvinguda

Abans de res, volem donar la benvinguda a totes les persones que a través de la nostra pàgina web s’apropen a nosaltres, a l’AMPA i a l’Escola Joan Maragall de l’Hospitalet.

En la construcció d’aquesta pàgina, hem invertit moltes hores del nostre temps lliure, però el més important és que hem dipositat molt d’entusiasme per tal que sigui útil per a tots.

L’objectiu d’aquest blog és millorar el servei que l’AMPA dóna a les famílies.
Podreu informar-vos de les activitats que coordinem des de l’AMPA, de les subvencions que aconseguim, de les aportacions que fem a l’Escola  -tant de caire econòmic com material-, de la informació d’interès general que rebem dels diferents Departaments de la Generalitat de Catalunya.

Per facilitar-vos els tràmits relacionats amb les sol·licituds de plaça en les activitats extraescolars, en el servei d’acollida matinal, etc, des d’aquest mateix blog podreu importar i imprimir els impresos.


Què significa ser membre de l’AMPA

Tots els pares i mares que abonem la quota anual som membres de ple dret de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), amb els mateixos drets i obligacions.

Ser-ne soci té molts avantatges ja que, a més d’obtenir de forma gratuïta l’agenda escolar, podem gaudir d’un preu molt ajustat en la compra dels llibres escolars, dels serveis d’activitats extraescolars i d’acollida matinal, de les festes anuals...

Però per gaudir d’aquests beneficis, cal que tots abonem la quota anual de l’AMPA. A banda, des de la Junta Directiva s’exploten altres opcions per aconseguir recursos i beneficis (venda de roses i llibres, bar a les festes...) que serveixen per millorar i complementar els recursos que necessita l’escola, sempre d’acord amb la línia pedagògica del centre i sense perdre de vista el nostre objectiu final, ajudar als nostres fills en la seva formació.

A més d’això, és imprescindible disposar de la complicitat de tots, mares i pares. Tots hem d’aportar el nostre gra de sorra, un petit esforç personal per tal de fer que l’escola i tots els projectes que us hem comentat arribin a bon fi.


Si vols contactar amb nosaltres, ens trobaràs els  dilluns i dijous  al despatx  de l’AMPA de 16:30 a 17:00h. o bé pots enviar un correu electrònic a ampajoanmaragall@hotmail.com. 
Recorda indicar el nom i el curs de l’alumne.


Organització interna de l’AMPA

L’òrgan sobirà de l’Associació, és l’Assemblea General (que se celebra, com a mínim, un cop l’any) i l’òrgan de coordinació és la Junta Directiva, formada per un president, vicepresident, secretari, tresorer i vocals, així com qualsevol persona que vulgui lliurement col·laborar en aquest projecte.

Els membres de la Junta Directiva  de l’AMPA són els següents:

Càrrec
Nom i cognoms

Presidenta
Sandra Cadierno Tarraga
Vicepresidenta
Mónica Moran Olego
Tresorer
Amalia Lecina Garcia
Secretària
Vanesa Gilabert 


VocalesAuri Serrano
Néstor Garcia
Ana SaezLa Junta Directiva de l’AMPA està organitzada en Comissions de gestió per tal d’ordenar els projectes i activitats que s’engeguen anualment. Les Comissions són les següents:

   Comissió d’extraescolars i permanències
          * Organització de l’acollida matinal
          *  Organització de les activitats extraescolars
          *  Gestió servei acollida matinal
   Comissió de llibres
          *  Organització de la venda de llibres de texts.
   Comissió econòmica
          * Control econòmic i tresorer de l’AMPA.
          * Organització de les Colonies.

   Comissió de festes 
           *  Organització d’activitats festives i lúdiques, com per exemple la  Festa de fi de curs, la de la castanyada, la de carnestoltes...
              *  Col·laboració amb l’escola en activitats festives com “La diada de Sant Jordi”, o “L’arribada del rei d’Orient a l’escola”," el fumera", "el tió"....

A banda, l’AMPA també té assignades les activitats de representació següents:
              * Reunions de coordinació amb l’equip directiu de l’escola.
             * Participació activa amb veu i vot, d’un representant de l’AMPA, al Consell Escolar de centre.
              *Participació en les comissions mixtes (escola–pares).
         


 
AMB VOSALTRES VOLEM FER LA MILLOR ESCOLA PER ALS NOSTRES FILLS.Import de la quota anual de l’AMPA:  20€ per família amb 1 fill.
                                                      5€ per cada germa del primer fill.

Recordeu, que per poder participar en, Les Activitats Extraescolars, Servei d'Acollida, Compra Llibres de Text ..... i totes les activitats organitzades per l'AMPA, CAL TENIR PAGADA LA QUOTA DE L'AMPA.